Elämyksien JUHLAMAESTRO

Hääparin ensimmäinen tanssi

Valmiit DJ- ja karaokepaketit tapahtumiin.

Laajan musiikkikirjaston ja ammattimaisen äänentoistotekniikan avulla toteuteutetut pakettimme ovat rakennettu lukuisia hääasiakkaitamme silmällä pitäen. Häät ovat usein yksi ihmiselämän ikimuistoisimpia kokemuksia, joiden onnistumiseen vaikuttavat ohjelma ja musiikki. Valitessanne pakettimme voitte huokaista musiikin suunnittelun osalta. Olemme valmiiksi rakennettujen pakettien avulla pyrkineet tekemään dj;n tilaamisesta vaivatonta. Muutaman klikkauksen avulla pääset valitsemaan juhlapäivääsi soveltuvimman palvelumme. Voit myös lisätä valmiisiin paketteihin lisätunteja, lisäpalveluita tai lisätarvikkeita tarpeesi mukaan. Ennen lopullista varausta dj;mme on hääpariin yhteydessä räätälöidäkseen palvelun juhliin täydellisesti sopivaksi.

Katso pakettimme tästä.

Juhlamaestron paketit takaavat ainutlaatuisen päiväsi ikimuistoisuuden!

Juhlamaestron paketit sopivat hyvin häiden lisäksi syntymäpäivä- tai pikkujoulupalveluksi ja se räätälöidään aina juhlavieraiden mieltymyksien mukaan. Kysymme toivekappaleenne ja toteutamme niiden soittamisen mahdollisimman kattavasti. DJ-pakettimme ovat tyylikkäästi toteutettuja juontajan pukeutumisesta äänentoistojärjestelmän esillepanoon asti. Laitteistoa langattomine mikrofoneineen voidaan käyttää myös puheiden pitämiseen sekä tapahtuman eteenpäin viemiseen.

Valmiisiin paketteihin voit lisätä vapaavalintaisia lisätarvikkeita valoefektien, savukonetekniikan, audiovisuaalien, musiikkivideoiden tai järeämpien äänentoistolaitteiden muodossa. Lisätarvikkeet eivät kuitenkaan ole pakollisia, sillä peruspakettimme pitävät sisällään kaiken tarvittavan musiikillisesti onnistuineisiin juhliin.

Kaikkiin DJ-paketteihimme kuuluu räätälöidyt toivekappaleet, mutta voimme tehdä juuri Sinun tapahtumaasi sopivan soittolistan myös ilman kappaletoiveitasi.

HUOM! Toimimme koko maassa!

Katso pakettimme ja tee tiedustelu tästä!

Jos paketeistamme ei löytynyt häihinne sopivaa palvelua, voitte pyytää tarjousta täältä.

Follow on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneFollow on LinkedIn