Juhlamaestro yritysinfo

Juhlamaesto yrityksenä:

Olemme alusta lähtien pyrkineet yhdistämään toimintaamme viihde- ja tapahtuma-alan parhaat toimintatavat. Nämä arvot näkyvät suhtautumisessamme niin asiakkaisiin kuin henkilökuntaammekin. Meillä ja meidän kanssa on hyvä tehdä töitä.

Juhlamaestro on suomalainen vuonna 2014 perustettu dj – palveluihin keskittynyt ohjelmatoimisto. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Vitikassa. Tarjoamme tapahtuma, karaoke ja dj – palvelut häihin ja muihin tilaisuuksiin ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Toimitamme musiikkiin ja viihtymiseen keskittyviä ohjelmapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Uskomme, että kokemus tuo varmuutta. Juhlamaestron listoilla on ammattilaisia, jotka tietävät mitä tekevät ja osaavat varmasti nostaa juhliesi tunnelman kattoon. Toimintaamme ovat olleet poikkeuksetta tyytyväisiä mm. lukuisat yksityiset-ja yritysasiakkaat ympäri Suomen. 

Toimimme koko Suomen alueella ja kaikkina vuodenaikoina. Oli kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai yritystilaisuus, me räätälöimme tilaisuutenne juuri teille sopivaksi. Olemme keränneet valmiit juhlatilaisuuksiin sopivat dj – ja karaoke – paketit samalle sivulle tehdäksemme palvelun valinnasta mahdollisimman vaivatonta.

Juhlamaestron artistit soittavat aina asiakkaidemme ehdoilla, ovat hyvin pukeutuvia, sosiaalisia ja hallitsevat puhumisen jalon taidon. Soittaessamme käytämme vain uusimpia laitteita.

Follow on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneFollow on LinkedIn