Juhlamaestron PALVELUT

DJ HÄIHIN JA MUUT HÄÄPALVELUT

Kauttamme saat sosiaalisesti taitavan sekä juontotaitoisen tiskijukan tai karaokejuontajan ainutlaatuista päivääsi varten. Meiltä saat myös kaiken tarpeellisen äänentoistotekniikasta alkaen, sillä haluamme varmistaa, että häänne jäävät kaikkien vieraiden mieleen.

Valitse ja varaa oma juhlapakettisi tästä!

Toimi sukkelasti, sillä suosituimmat hääpäivät varataan nopeasti loppuun!

MUUT YKSITYISASIAKKAAT

Yksityisasiakkaille tarjoamme räätälöityjä ohjelmapalveluita avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme tilaisuuteesi ammattitaitoisen ja sosiaalisesti taitavan DJ:n tai karaokejuontajan  ja osallistumme juhlien järjestämiseen suunnittelusta toteutukseen niin, että Sinä voit keskittyä tärkeimpään eli juhlista nauttimiseen!

Katso ja varaa oma juhlapakettisi tästä!

LISÄPALVELUT YKSITYISILLE

Juhlamaestro toimittaa tilaisuuteesi tarvittaessa myös catering-palvelut, huippuvalokuvaajan, hauskan ja ammattitaitoisen bile / hääbändin, taitavan trubaduurin tai klassisen musiikin esiintyjät ikuistamaan ainutlaatuisen päiväsi. Yksityiskohtaiset tiedot lisäpalveluistamme tältä sivulta.

YRITYSASIAKKAAT

Etsimme jatkuvasti uusia, laatutietoisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimintamme laajentamiseen.

Palvelemme yritysasiakkaitamme liittyen niin suurempien tapahtumien järjestämiseen kuin pienempiinkin toimeksiantoihin.

Nopean ja kiinnostuneen asiakaspalvelun, suoran yhteydenpidon ja tarkan suunnittelutyön avulla luomme hyvän ja luottamuksellisen suhteen jokaiseen yritysasiakkaaseemme.

Kun tarvitsette luotettavaa DJ-palvelua, ottakaa meihin yhteyttä!

Toimitamme musiikki- ja ohjelmapalveluita myös myynninedistämistä varten markkinoinnin tukitoimena. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti keräämällä asiakkaiden kokemuksia palveluidemme laadusta. Kokemuksien ja palautteiden avulla pystymme kehittämään palveluitamme kattamaan asiakkaidemme tarpeet kaikki yksityiskohdat huomioiden.

Lue lisää yrityspalveluistamme täältä.

VALOKUVAUSPALVELUT KAIKILLE

Juhlamaestron kautta saat valokuvauspalvelut häihin, juhliin ja tapahtumiin tai yrityksen tapahtumiin.

Perinteisten kuvauspalveluiden lisäksi voimme järjestää tilaisuuteenne myös nk. kuvakopin eli photoboothin, joka on yksi juhlakansan hauskimmista ohjelmanumeroista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

CATERINGPALVELUT

Kauttamme saat vuosikymmenten kokemuksella toteutetut cateringpalvelut. Suosimme kotimaisia ruokatuottajia. Menu on esimerkkinä sadalle juhlavieraalle.

Varaa tästä suositusmenu tai kerro meille tapahtumasi unelmatarjoilu, niin toteutamme sen!

BILE- TAI HÄÄBÄNDI

Elävää musiikkia! Toimitamme tilaisuuteesi halutessasi tasokkaan bile- tai hääbändin, jolta taittuvat niin viime vuosikymmenten pop- ja rockklassikot kuin uudemmatkin hitit, illan hitaita unohtamatta. Bilebändiemme muusikot ovat kokeneita alan osaajia, jotka soittotaidon ohella hallitsevat myös yleisön viihdyttämisen välispiikkeineen. Viisihenkisen bilebändimme soittoaika on 3×45 minuuttia.

Hinta alk. 1250€*

KLASSISTA MUSIIKKIA

Rikastutamme tilaisuutesi ohjelmaa tarvittaessa myös tasokkailla klassisen musiikin esiintyjillä, halusitpa juhlaasi sitten aistillisen pianistin tai vaikka koko puhallinorkesterin. Yhteistyökumppanimme on toimittanut maamme tasokkaimpia klassisen musiikin esiintyjiä tilaisuuksiin jo vuodesta 1984.

Hinta esim. 1 x 30min viulisti 250€*

Kerro toiveistasi ja kysy tarjousta!

JÄITKÖ KAIPAAMAAN JOTAIN?

Eikö paketeistamme löytynyt Sinulle sopivaa? Onko Sinulla erityistoiveita juhliesi suhteen tai tarvitsetko tapahtumaasi erikoisohjelmaa?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää ja tehdään juhlistasi juuri sellaiset kuin Sinä haluat!

*Sis. alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Follow on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneFollow on LinkedIn