Juhlamaestro YRITYKSILLE

DJ-palvelut ravintolaan:

DJ-palvelumme sisältää dj:n, soittimet, mikserin, laajan musiikkikirjaston ja tarvikkeet. Tarvittaessa vuokraamme koko tekniikan yökerhoon.

Tunnistettava ja tanssittava musiikki, esiintyvän artistin hyvät sosiaaliset taidot ja kappaleiden yhteensovittaminen tarinankerronnalliseen tapaan luovat varmuutta toiminnassamme onnistumiselle

Toimitamme lisähintaan myös mm. laajakuvanäyttöjä musiikkivideoilla, integroituja kaiutinjärjestelmiä, valaistuksia ja dekoraatioita. Osallistumme myös yökerhon markkinointiin ja rakennamme teemailtoja. 

Lisäpalveluista sovittava erikseen.

Ota yhteyttä: 040 853 8074 tai lähetä viesti.

DJ-palvelut yritystapahtumiin:

Toteutamme dj-tekniikan avulla pikkujouluja, kokouspalveluita, tapahtumia ja erilaisia teemailtoja. Tämänkaltaisiin tapahtumiin olemme kehittäneet valmiit paketit

Hyvä dj on aina vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Pyrimme keskittymään jo kontaktointivaiheessa jokaisen tapahtuman yksilöllisiin piirteisiin.

Jos paketeista ei sopivaa löytynyt, laitathan mailia: yritystapahtumat@juhlamaestro.fi

Karaoke ja muut tapahtumapalvelut yritystapahtumiin:

  • Karaoke

Kauttamme saat karaokelaitteet ja juontajan kuppilaan, ravintolaan tai yritystapahtumiin, kuten pikkujouluihin tai koulutuspäiville. Katso karaokepakettimme.

  • Valokuvauspalvelut

Juhlamaestron kautta saat valokuvauspalvelut yritystilaisuuksiin ja tapahtumiin.Perinteisten kuvauspalveluiden lisäksi voimme järjestää tilaisuuteenne myös nk. kuvakopin, joka on yksi juhlakansan hauskimmista ohjelmanumeroista.

  • Muut yrityspalvelut

Laajojen verkostojemme avulla pystymme toimittamaan yrityksille DJ- ja karaokepalveluiden ohella ohjelmaa catering-palveluista öljypainijoihin, bändeihin, trubaduureihin tai klassisen musiikin esiintyjiin. Toimitamme tarvittaessa myös teknikon avustamaan tapahtumanne onnistumisessa.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

 

Follow on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneFollow on LinkedIn